Houtrotreparatie

Een effectief einde aan houtrot

Bij Fraiquin Schilderwerken kunt u ook terecht voor houtrotreparatie met de producten en manier van werken van Repair Care. Het gaat hierbij om een uniek systeem om hout op een duurzame wijze te herstellen. Ook werken deze producten preventief, om houtrot in de toekomst te voorkomen.

Door de duurzaam elastische en vochtbestendige kenmerken van de producten van Repair Care zult u eenmaal overschilderde reparaties niet terug kunnen vinden. Bovendien gaan de gerenoveerde kozijnen minstens de verdere levensduur mee; ze gaan niet meer kapot.

Opleiding
Fraiquin Schilderwerken werkt niet alleen met de producten van Repair Care, maar volgt ook de opleidingen van de producent. Dit om zo goed mogelijk met deze producten te kunnen werken en alle ins en outs ervan te leren kennen. Als gecertificeerd Repair Care Systeem Professional kunnen wij u uitstekend adviseren over zowel reparatie als preventie.

Waarom repareren?
• Complete vervanging van kozijnen is duur en onnodig, gemiddeld is 95% van een kozijn met houtrotschade in goede staat
• Repareren geeft minder overlast dan vervangen, kozijn en ruit blijven tijdens de werkzaamheden gewoon in de gevel zitten
• Productie, vervoer en plaatsing van een nieuw kozijn belast het milieu veel meer

informatie aanvragen

Bel mij Mail mij