Over Quint-Ernest

“Schilder tot in mijn vezels”

Ik kan me nog herinneren dat ik als 12-jarige met mijn vader op het dak zat van een woning in Amsterdam, waar hij het schilderwerk deed. Ik was vaak bij hem. Ja, het schildersvak is me met de paplepel ingegoten. Mijn opa werkte als schilder, mijn vader Cees ook en ikzelf kan me ook geen mooier vak voorstellen. Ik deed de vakopleidingen dan ook met veel plezier, werk graag en ik hou met liefde alle ins en outs rondom mijn vak in de gaten. En uiteraard volg ik de nodige cursussen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in het schildersvak.

Natuurlijk kan ik ervan genieten als een klus klaar is. Een woning of bedrijfspand die mooi strak in de lak staan, of een interieur dat zichtbaar is opgeknapt met een weloverwogen kleurcombinatie: fijn is dat! Maar waar het me ook om gaat, is het persoonlijke contact met de klanten. Ik ben me ervan bewust dat ik als schilder de wereld van mijn opdrachtgever binnentreed. En hoewel het mijn werk is om de boel op te fleuren, probeer ik zoveel mogelijk in de omgeving op te gaan.

Al hoop ik altijd dat dat vooral een fijne, dynamische en spraakzame omgeving is. Want hard werken doe ik graag, en als dat gecombineerd kan worden met plezier, lachen en fijn contact, dan maakt dat het werk nóg leuker.

informatie aanvragen

Bel mij Mail mij